SnoopS' hoekje

No puedo creer mis ojos...

Friday, February 04, 2005

Heerlijk relaxen...

Daar lig je, heerlijk ontspannen op een zacht bed. Je kan je niet meer herinneren hoe je er kwam, maar wat doet dat er eigenlijk toe? Je kunt zo comfortabel gaan liggen als je wil, met je benen omhoog, omlaag, je rugsteun plat of zo steil dat je al liggend kunt eten. Ondertussen komt om de zoveel tijd een vrouw aan je vragen hoe het met je gaat. Van al die aandacht word je haast verlegen! Als je tot de gelukkigen onder ons behoort komen er zelfs nog meer mensen langs. Ze zijn allemaal geintereseserd in je, hoe je je voelt en hoe 't met je gaat. Naast al die geinteresseerde blikken en vragen wordt het eten bij je op bed geserveerd. Wat een luxe! Het menu van vandaag? Macaroni met een bolognesesaus, salade 'Gezond' en als dessert vanillevla. Klinkt prima! Daarnaast wordt de drank meerdere malen per dag aan je luie ligbed geserveerd. Het lijkt wel een luxe hotel op een tropisch eiland! Dan mist alleen nog de zon, maar zelfs daar hebben ze iets op gevonden. Elk uur komt er iemand bij je langs die je even de zon wil laten zien. Helaas maar voor een paar seconden, maar troost je, een uur later komt ze weer voor een paar seconden langs! Zelfs op tijden dat de zon niet meer schijnt op 't tropisch eiland, mag jij toch even van de zon genieten!

Dat moet toch heerlijk zijn! Vergeet ik je haast nog te vertellen dat je, behalve te zeggen hoe 't met je gaat en wat je wil drinken, niets hoeft te doen. Ju kunt heerlijk uitrusten, lekker bijslapen of een beetje om je heen kijken! Lijkt dit je ook wel wat? Spring eens op een fiets en ga dan flink onderuit! Misschien dat iets anders ook wel helpt, maar dit alles kun je beleven met een hersenschudding in 't ziekenhuis... Heerlijk relaxen!

2 Comments:

  • At 05 February, 2005 20:25 , Blogger Duckie said...

    En, verwende hersenschuddingdame, hoe beviel je eigen bedje hierna?

     
  • At 08 February, 2005 17:54 , Blogger SnoopS said...

    Niet zo relaxed, op het 'zonnetje' na dan. Want een nachtje gewoon doorslapen is toch wel errug prettig. Maar de eerste dagen is m'n eten wel op bed geserveerd, dus da's wel luxe. Nu moet ik 't weer zelf klaarmaken...

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home