SnoopS' hoekje

No puedo creer mis ojos...

Wednesday, May 03, 2006

Voor het eerst sinds 3 maanden...

weer gefietst!
Ik heb gefietst!
Gefietst!
Op een fiets!
Fietsend door Sevilla!

Wat was dat weer heerlijk. Ja, je mist de simpelste dingen. Maar da's mooi, die dingen die zo normaal zijn ga je dan ineens weer waarderen. Zoals een fiets, ik had ze al zien staan in Barcelona, me er toen al op verlekkerd, maar moest dus blijkbaar nog wachten tot Sevilla om er ook zelf op te mogen zitten.

Jammer genoeg kon ik er niet echt alles uithalen wat erin zat, want Melissa vond het doodeng om met d'r fiets tussen de auto's door te fietsen op een 3-baansweg. Ach, het went... Daarna wel even me uitgeleefd op de boulevard naast de rivier :) Helaas moesten we de fietsen na 2 uur alweer teruggeven (en wij weer terug naar Madrid)... Foto's van de rest zal ik -hopelijk, voor ik weer beloftes ga doen die ik niet nakom- binnenkort hier nog wel neerzetten. Maar aangezien er over een uur weer bezoek voor een week op vliegveld Barajas staat... het kan even duren ;)

Hier nog even wat bewijsmateriaal (ja, ik weet het, niet allemaal even scherp, maar snapte al niet dat Melissa wel foto's durfde te maken op d'r fiets, als ze tussen de auto's rijden te eng vond...)0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home