SnoopS' hoekje

No puedo creer mis ojos...

Sunday, July 01, 2007

Lol in het park

Het fotoverhaal uit de vorige post (kijken als je nog niet gezien hebt!!) ging vergezeld met veel lol en nadoen bij het bedenken, prutsen met tomatenketchup en daarna het fotograferen met gelach om het kersverse stel Joost&Sharon ;-) en Joost insmeren met gezeefde tomaten. Ook de speeltuin was erg vermakelijk met de hangmat en de kabelbaan (jeeeeej!).

Maar dat willen jullie (iig Nikki, Joost en Sharon ;)) vast ook in beeld zien... daarom hier gewoon wat leuke, grappige en ook 'mislukte' foto's...

Zo begon het allemaal... met een bootje bij Restaurant Griftpark...

De setting inclusief plaats van de fotograaf was nog niet helemaal bedacht... dus hier foto uit sessie 1 (zoek Nikki :P)

Twee foto's uit sessie 2 (vond dat je de verrekijker niet goed kon zien en wel dat de boot aan een touw zat)
Sessie 3 van achter de plantenbak, spannend!
En uiteindelijk werd 't toch een foto uit sessie 4 (zie vorige post). En konden Nikki en ik lachen om de eindeloze omarming van Sharon en Joost... Zou er iets gaan bloeien? ;-)

Voor het afscheid hadden we ook even nodig. Sessie 1 was bij de brug, maar dan moest de moord daar ook plaatsvinden... alleen hadden we daar toen nog niet aan gedacht. Dat kwam al nadat we de volgende rits foto's hadden gemaakt. Bij deze schoot Sharon in de lach:

Volgende sessie was in de speeltuin, waar Nikki en Joost romantisch samen in de hangmat gingen liggen... (niet jaloers worden, Peter ;)
En Nikki deed nog een poging Joost de hangmat uit te schommelen. Mislukt!
De fotografe wilde ook even lol ;-) en kreeg last van jeugdsentiment bij het zien van de kabelbaan...
Daarna toch nog maar even terug naar het afscheid, ditmaal bij het water... Veel romantischer en spannender! Sharon ging even kijken of ze Joost op een of andere manier 't water in kon krijgen...

Nikki & kandelaar = moordlustige combinatie
Of is het toch lachwekkende?
Of moet je het meer als troffee zien?

Dit is wel duidelijk het resultaat van een overwinning ;-)
Joost onder de gezeefde tomaten met water... Nikki en ik moesten er hard om lachen, omdat het er zo sleeeeecht uitzag...
En Nikki heeft uiteindelijk spijt... Die weet ook nooit wat ze vindt ;)
Oh, hij leeft toch nog.... gelukkig!

Wat zoek je nou Nikki? ;)
Oh, toch nog maar even lekker onprofessioneel lachen? Dat mag hoor!
Deze zoekfoto's maken was wel heel moeilijk, omdat ik niet echt wist hoe ik dat 't beste duidelijk kon maken zonder Nikki de kandelaar in d'r hand te stoppen... maar ik vind 't resultaat best ok.

Best een leuk ochtendje zo... en dan gebeurt er tenminste weer 'es iets ;-)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home