SnoopS' hoekje

No puedo creer mis ojos...

Monday, February 20, 2006

Maartje's kamer en gemiste colleges

Op dit tijdstip had ik eigenlijk in Somosaguas (campus van uni) moeten zitten, maar met een zéér pijnlijke teen (net geopereerd aan ingegroeide teennagel) laat ik dat maar even voor wat 't is. Die operatie was overigens niet echt gepland, ik belde alleen voor een afspraak en toen moest ik ineens 15 minuten later langskomen. Maargoed, lopen wordt nu lastig, dus heb ik tijd om even wat fotootjes op het wereldwijde web te plaatsen.

Mijn Spaanse twijfelaar met Ikea-dekbed(overtrek)


Wat moet ik met zo'n enorme kast? Zoveel spullen pasten er niet in m'n koffer hoor!
Het oh-zo-prachtige uitzicht naar beneden vanaf mijn raam. Ik heb wel zo'n idyllisch stoffig balkonrandje, alleen is er weinig balkon, want de balkondeur is vervangen door een raam met daaronder verwarming.


Ikea-gordijn, Ikea-lamp, Ikea-stoel, Ikea-bureau, laptop en een leeg (!) prikbord! Kunnen jullie daar niet eens snel verandering in brengen (als ik m'n postcode heb uitgevonden)? De prikkers liggen al klaar!Afscheidskaartjes die ik kreeg voor ik wegging. Ze hebben een mooi plaatsje gekregen, net als de fotokubus en de foto met pap, mam en onze Thijs.


En hier nog even m'n Snoopyhoekjes (had deze weblog niet ook zo'n soort naam? ;)
Links de koning van m'n bed, de oude trouwe Snoopy in pyjama.

En rechts waken een paar lieve honden op m'n nachtkastje, waaronder de grote Spaanse Snoopy.


En wat betreft die colleges die ik vandaag mis? Die zijn er morgen ook nog! En ik betwijfel of ik uberhaupt wat mis, aangezien:
- de goede man bij het eerste college (Analisis sociologia del discurso) net zo goed Chinees had kunnen brabbelen, want ik verstond er weinig van.
- hij nog wel een cursus bordschrijven kan gebruiken. Zijn krabbels waren volkomen onleesbaar!
- hij een volumeknop miste om 'em even wat harder te zetten
- je 3 examenvormen hebt bij dat vak! een theoretische paper, een praktische paper en een examen.

Ik hoop dat de andere vakken die we morgen gaan volgen leuker zijn. Voor de geinteresseerden: Sociología de la opinión pública y comunicación de masas en Sociología del arte y la literatura.
Je leest het vanzelf wel...

4 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home