SnoopS' hoekje

No puedo creer mis ojos...

Saturday, February 11, 2006

Alweer 40 uur spaanse les voorbij...

Erasmuscursus voorbij. Twee weken lang elke dag 4 uur dag Spaans gehad met een twintigtal andere Erasmusstudenten uit allerlei Europese landen. Leuk om mensen te leren kennen en de tweede week was ook nog erg leerzaam (de eerste vooral herhaling). Even een paar kiekjes van de docente, een paar klasgenoten (zal binnenkort even vragen bij anderen om meer foto's ;) en de omgeving.

Molena (als ik 't goed heb), onze docente Spaans


















Een paar klasgenoten die op tijd bij het college waren: Jeroen (Belgie), Henning (Duitsland), Vanessa (Duitsland) en Andrea (Denemarken)


















In de pauze hangen de meeste mensen buiten bij de kantine. Heerlijk in het zonnetje genieten van een van de hapjes die je kan kopen in de 'cafetaria'. Elke keer is 't weer een raadsel als je op de knop van de automaat drukt, aangezien we van de helft niet weten wat het is. (Je moet eerst bij automaat bestellen en met een bonnetje je bestelde etenswaar afhalen). Nog een leuke wetenswaardigheid voor de alcoholliefhebber/verslaafde: in de kantine kun je ook gewoon bier, wijn of sterke drank bestellen!! (Nee, dat heb ik nog niet uitgeprobeerd!)


















Een uitzichtje vanuit een van de lokalen waar we afgelopen week les hebben gehad. Niet enorm bijzonder, maar wel grappig. Die hoge toren is een uitkijktoren, zoals je die in zoveel steden hebt...


















Nog zo'n niet al teveel betekenend plaatje, maar wel grappig. Buiten bij de cafetaria kijk je altijd naar dit gat. Nu wilde ik wel eens weten wat er nou echt te zien is. Het lelijke uitzicht (dat donkere beneden) zal ik jullie besparen, maar deze is nog wel ok. Zeker met zo'n heerlijk zonnetje erbij! Lang leve de Spaanse winters!


















Volgende week ben ik vrij en vanaf de week erna heb ik op andere plaatsen les en niet meer in het Letterengebouw (ok, zijn er meer van, maar had gelukkig altijd in dezelfde les, want het was al lastig genoeg in één gebouw de weg te vinden). Ik dacht dat de Trans (gebouw in Utrecht) lastig was, nou, gebouw A van Letteren hier doet graag aan de competitie van lastigste gebouw mee! Ook daar is een lokaal vinden een hele zoektocht, totaal geen logica, maar dat past wel bij het gebouw en het Spaanse vind ik.

3 Comments:

  • At 13 February, 2006 20:05 , Anonymous Anonymous said...

    Wat lekker een weekje vrij! Dat heb ik ook net gehad...toch mag er van mij nog wel een weekje bij :)

     
  • At 13 February, 2006 22:30 , Blogger Maarten said...

    Leuke foto's Maartje.

    En als je niet weet wat je bestellen moet neem dan altijd de middelste. Dat werkt bij mij altijd prima. :D

     
  • At 16 February, 2006 12:29 , Anonymous Anonymous said...

    Geef mij zo'n lerares Spaans en ik zou 'spontaan' 5 keer blijven zitten :-P

    Sodeju zeg!

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home