Hollandse kost in Spanje
Vanavond heeft grote broer Thijs me vereerd met een bezoekje. We hadden beiden nog nooit stamppot gemaakt buiten het ouderlijk huis en blijkbaar moest dat wachten tot het meteen in het buitenland kon. Mama kon niet nog even gebeld worden voor een laatste advies, maar ook zonder advies kwam het goed. Zie hieronder: Andijviestamppot (maar ik geloof dat ik toch gewoon een soort sla heb gekocht) met worstjes en jus!
En zoals Thijs dan zegt: "Het is goed binnen te houden!" Best lekker dus, voor een eerste keer stamppot buiten huis. En gezellig bovendien!
En zoals Thijs dan zegt: "Het is goed binnen te houden!" Best lekker dus, voor een eerste keer stamppot buiten huis. En gezellig bovendien!
3 Comments:
At 26 March, 2006 22:35 , Anonymous said...
hmmm, volgend advies is om andijviestamppot eerst een keer in Nederland klaar te maken...
Spanjaarden hebben toch altijd net andere ingrediƫnten...
At 26 March, 2006 22:44 , Maarten said...
Slastampot kan ook best lekker zijn. Wel origineel in ieder geval.
Als het maar gesmaakt heeft. :)
At 27 March, 2006 21:10 , Anonymous said...
Maar dat ziet er nog helemaal niet zo verkeerd uit! Vooral dat zomerse tafelkleedje maakt de foto af! ;-)
xxx Marleen
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home