SnoopS' hoekje

No puedo creer mis ojos...

Sunday, April 16, 2006

Met pap, mam en Thijs naar...


Segovia dus. Een stadje op een afstand van zo'n 1,5 uur met de bus van Madrid (zo'n 2,5 uur 'reis'tijd als je de bus mist ;). Leuk weer een keer met de hele familie een dagje weg te zijn.

Deze keer eindelijk wel een fotoverslagje, dus geen taferelen zoals bij Valencia en Barcelona. Hier even wat foto's. En de gebouwenfoto's heb ik maar een keertje overgeslagen. Dat je niet na het zien van deze reeks denkt: stond er alleen een aquaduct en een nis (in het Segovia. Nee, er was meer... maar als je dat wil zien: vragen staat vrij en anders kun je het eens zelf gaan bekijken ;). Is voor een dagje best de moeite waard. Misschien alleen een beetje ver weg vanaf Nederland...

Acuaducto: hetgeen waarom Segovia bekend is.
Alleen niet de beste foto ervan...

De rest van de fotootjes spreken een beetje voor zich, dus laat ik ze bij deze voor zichzelf spreken ;)5 Comments:

 • At 16 April, 2006 15:13 , Blogger Maarten said...

  Mooi aquaduct zeg :)

   
 • At 16 April, 2006 17:32 , Anonymous marjolein said...

  hey die foto's zien er mooi uit en geven iig een indruk van wat jullie gezien hebben in die plaats. En een akcopolis a la rodos :)

   
 • At 16 April, 2006 21:34 , Anonymous Joost said...

  dat aquaduct... prachtig

   
 • At 16 April, 2006 23:10 , Blogger Duckie said...

  Mooi, mooi, mooi! Slechter weer dan ik had, zo te zien. Maar waren die kruizen?! Die heb ik niet gezien. Zou wel meerdere dagen in Segovia hebben willen rondslenteren. Mooie wandeltochten ook te maken in de buurt...

   
 • At 17 April, 2006 13:44 , Anonymous gretel said...

  wow, dat aquaduct! het lijkt niet echt maar wat een fantastische foto! wat is het camera ding op de 4de foto? het zijn allemaal leuke foto's maar ik vind de eerste echt fantastisch ook al is dat (volgens u) niet de beste foto ;)

   

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home