SnoopS' hoekje

No puedo creer mis ojos...

Tuesday, July 11, 2006

Vondelparkmeeting

Dutch Counting Crows Nest. Een internetmuziekforum waarbij voor mij de wereld van de alternatieve(re) muziek openging. Ik dwaal er al een tijdje rond, heb er al een aantal bandjes door leren kennen en concertgenootjes ontmoet. En afgelopen zaterdag, de dag na m'n verjaardag, hadden we een ontmoeting in het Vondelpark in Amsterdam.

Al vanaf het station was het weer ouderwets gezellig, het treingroepje is de jonge afvaardiging van DCCN, allemaal ongehuwd en kinderloos. Onderweg flink gelachen om Het Blauwe Theehuis waar we de rest zouden ontmoeten. Maargoed, als Amsterdamleken was het Vondelpark vinden al uitdaging genoeg, ín het Vondelpark nog wat vinden was misschien wel iets teveel. Viel mee, bleek. Eenmaal in het Vondelpark en met vage beschrijving van politieagent, was het vinden van Het Blauwe Theehuis een eitje. We waren alleen de eerste. Toen de rest ook gearriveerd was een plekje gezocht in de buurt van de vijver met fontein. Daar kon het picknickfestijn beginnen. Iedereen had wat te eten en/of drinken meegebracht. Fruitsalade, hapjes, suikerbrood, pastasalade, hartig brood, gekookte eieren, krentenbollen, kruidkoek en nog wel meer. Honger lijden was niet nodig. De mannen hebben nog even hun sportiviteit laten zien (over alle blessures achteraf bij de oudere generatie zullen we 't maar niet hebben) tijdens een potje voetbal. Verder werd er véél gelachen, een paar minuten over 'ons' bandje gepraat en de rest vooral over zin en onzin. Na een uur of 5 werd het tijd voor de allerkleinste (van nog geen jaar) om naar huis te gaan en vertrokken alle ouders. Een uurtje later zijn ook Adrianne en ik naar de trein gegaan. De mannen en Carolijn gingen nog even langs Ed en Marloes, maar wat ik begreep was dat een kort bezoekje.

En dan nu het leukste... de sfeerimpressies:
Tristan
Marloes met slapende Tristan
Adrianne en Jurran in actie
Uitgevoetbald...
en schoentjes weer aan!
Jop krijgt de kieteldood van George en Carolijn
Maret en Cilla kijken toe
Ed met een biertje
Iks, Cilla en de kids en Ed aan de wandel met Tristan
"Ja, lachen hè!" Ik moest een video maken van een of andere nagespeelde voetbalactie...
Marloes met Tristan (weer wakker)
Jop met Bakkertje-imitatieVette, hippe telefoon Maarten! Of ben je stiekem gewoon jaloers op het speeltje van Tristan? Carolijn kan er in iedergeval wel om lachen.
Adrianne in luie positie
'Ome' Iks weet wel raad met Tristan

5 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home