SnoopS' hoekje

No puedo creer mis ojos...

Friday, February 01, 2008

De Dom

Ik heb nu elke dag uitzicht op de Dom. Heel de dag. In weer en wind. Tenzij het mistig is en ik minder dan 50 meter zicht heb. Dan zie ik hem niet meer. Of niet helemaal meer, zoals pas met laaghangende bewolking op mijn eerste stagedag. De Dom in de wolken. Hij lijkt wel verliefd ;-)

Tussendoor, als ik even niet naar de Utrechtse Dom kijk, werk ik aan een onderzoek. Mijn stageonderzoek over veelgestelde vragen op de website van deze Domstad. Inmiddels heb ik al veel vragen gesteld. Aan mezelf, aan Word en aan 't papier. Maar nog niet zoveel aan m'n begeleider. En antwoorden heb ik ook nog niet. Ik ben nu vooral nog aan 't nadenken over alle vragen. Die ik dan vervolgens echt aan mezelf moet stellen, terwijl ik naar de website van bijvoorbeeld San Diego kijk en dan moet kunnen beantwoorden. Helaas, dus toch niet teveel naar de Dom kijken.

Maar vandaag weet ik het even niet zo goed meer. Tobben noemt m'n begeleider het. Ik moet tobben. Maar ik tob niet meer. Ik heb een lijst met vragen en nog maar één vraag. Zijn het goede vragen?

Ondertussen kijk ik naar de Dom (tussen die vervelende lamellen door), maar die is helaas te dom om antwoord te geven. Dan toch nog maar even wachten op m'n begeleider. Of zelf weer een flisse blik krijgen (op maandag vrees ik dan).

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home