SnoopS' hoekje

No puedo creer mis ojos...

Sunday, October 15, 2006

Ik wil daar liggen...


En lekker op het houten platform in Barcelona van de zee genieten, naar enorme schepen kijken en relaxen. Ik had hier nu ook een foto van mijn kapotte schoenen met een enorme boot erachter kunnen plaatsen, maar denk dat ik die al ooit op m'n blog heb gezet. Ondertussen droom ik weg bij m'n Barcelona-plaatjes, op zoek naar foto's voor een Spaanse fotografie-database. Dat zoeken lukt niet zo goed, aangezien ik telkens weer geniet van de beelden en vergeet erbij na te denken of ze ook echt goed of bijzonder zijn. Ik heb nog steeds heimwee naar Spanje... zelfs na 3,5 maand weer in Nederland te zijn.

Het gemis van de taal, natuurlijk m'n vrienden daar (maar die krijg ik niet terug als ik terug zou gaan), maar ook het ontspannen leven. Zoveel minder dingen aan je hoofd, zoveel minder om rekening mee te houden, op te moeten letten, contact mee te moeten houden... die vrijheid, die enorme vrijheid. Af en toe zou ik daar wel weer even in willen duiken. Bezig zijn met leven, in plaats van met geleefd worden, zoals me zovaak in Nederland gebeurt. Ik kijk er dan ook enorm naar uit even aan het Nederlandse leven te mogen ontsnappen begin november, al is het dan in het druilerige, koude Engeland op bezoek bij m'n beste vriendin. :)

Psst.. zal tzt nog wel meer Spanjefoto's plaatsen, aangezien ik dus op zoek moet naar mooie.

2 Comments:

 • At 16 October, 2006 13:47 , Blogger Liverpoolsmeiske said...

  het is inderdaad een vrij onbezorgd leven...zonder al te veel verantwoordelijkheden...en als je er wel op aangesproken wordt heb je altijd het excuus dat je uit het buitenland komt...

  Nog een paar weekjes totdat je je zelf kan onderdompelen in het regenachtige en bewolkte Liverpool!!

   
 • At 12 November, 2006 22:19 , Blogger Maarten said...

  Ik wil ook daar liggen. :)

   

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home